Kuulumisia
7.6

Jope tuli reipastuttamaan poikien touhuja.

 

1.5.2014

Tytin ja Väinön pennut syntyivät 18.04. 3 tyttöä ja 5 poikaa. Kaikki pennut on oikein tomeria ja hyvässä kunnossa. Tyttöpennut on varattu, mutta poikapentuja on vielä vapaana. Alla lisää kuvia pennuista.

 

 

18.3.2014

Tytille (Koirantähden First in Line) ja Väinölle syntyy pentuja pääsiäisen aikohin, jos kaikki menee hyvin. Linkki Tytin kotisivulle

Linkki Tytin kasvattajan kotisivulle

 

11.09

Sisun ensimmäinen fasaani. Löytyi neljännellä reissulla. Ajoi linnun ylös ja haki hienosti.

 

30.3.2013

Marjo kävi kylässä. Kuvassa oikealta Onni, Väinö, Ilo ja Sisu.

 

7.10

 

Sisun eka hirvi.

Löytyi rengastamalla

 

3.2.2012 Nukkujat.     Iän myötä oppii suhtautumaan pakkaseen oikein.

 

28.10 Pentukuva. Tildelle ja Väinölle syntyi pieniä labradorinalkuja. On se jotenkin hassua miten kaikki alkaa niin pienestä ja vuoden kuluttua on jo täys metsästäjä. Tilden kotisivulle

 

1.10

   Väinö

   Sisu .         On se kätevää kun ei tarvitse itse ampua lintuja varsinkaan kun ei ole tullut harjoiteltua taaskaan haulikolla (sohvalla kun on niin hyvä nukkua). Sillä eilen metsälenkillä ensin Sisu toi elävän haavakon käteen, mitä se ei tosiaankaan normaalisti tee (NOU0 Pietarsaari). Vein Sisun kotiin ja menin vielä Väinön kanssa tarkistaan löytyykö lisää. Väinö löysi vielä yhden haavakon. Kumpikin lintu pääsi naapuri sedän pataan kypsymään. Väinöllä riittää hermot hienoon poseerauskuvaan Sisulla taas ei.

       

27.3 Väinö

Sisu

 

20.2. 2011 Taas on hetki heilahtanut edellisestä päivityksestä , joten päivitetään tilannetta. Sisu täytti eilen vuoden , aika on mennyt tosi nopeasti . Kahdessa näyttelyssä ollaan käyty piipahtaan , ja nehän meni jopa yli odotusten ottaen huomioon Sisun koon ( pienihän se poika on ja varmaan myös jää pieneksi ). TOKO harkoissa ollaan käyty säännöllisesti syksystä asti , saatiin mainio tilaisuus treenata lämpimässä sisähallissa Easy Dogin kursseilla . Kiitos Tytille kannustavasta ja kivasta ohjauksesta .Jopa Väiskikin kaivettiin naftaliinista ja osallistuttiin Haukiputaalla Toko-kokeeseen tuloksena ALO 3 ... voipi olla ,että mennään vielä uudestaankin .Kesällä ois toiveissa päästä ainaski muutamaan Mejä kokeeseen kummankin ukkelin kans, ehkä myös näytelmiin voitas mennä jos ne on tässä lähistöllä . Taippareihin toivottavasti joskus syksyllä Sisun kans , katotaan miten kehittyy. Lämpimät 1 v synttäri onnittelut kaikille pikku Pendoliinoille !                                    

Talvi kauneimmillaan Ojakylän peltotiellä.                                            

  

 

30.10 Aikaa on mennyt kauan edellisestä kirjoittelusta, koska ei ole tapahtunut mitään ihmeempää. Oikeastaan ollaan vain hieman vanhettu. Jonkin verran ollaan treenattu vaihtelevalla menestyksellä. Huomenna pitäisi tehdä  treenijälki kummallekkin koiralle mikäli säät sallii. Väinön kanssa on käyty metsällä ja jotain on saatukin vaikka ampuja on ollut hieman laiska koiraan nähden. Tosin tärkeintähän on osallistuminen ei niinkään lopputulos. Suru uutisia saatiin kuulla Väinön äidistä, joka oli joutunut liikenneonnettomuuteen.

Väinö laskee saalista.

 

28.8

Käytiin Sisun ja Väinön kanssa Teijan järjestämillä Pentutreffeillä. Oulun Valkiaisjärven läheisyydessä tutustuttiin riistaan, harjoiteltiin luoksetuloa ja opeteltiin MEJÄ:n alkeita. Kaikki sujui hienosti Teija Hemilän ja Riitta Heikkisen johdolla. Lopuksi pennut saivat leikkiä Oprin ohjauksessa mielin määrin. Kiitokset mukavasta lauantaipäivästä kaikille osallistujille.

25.6 Sisu kävi tänään ensimmäisellä uintireissulla, kun erehtyi lähtemään Väinön perään noutamaan damia vedestä. Taisi vähän yllättyä, kun tassut eivät alun jälkeen yltäneet pohjaan. Meni kuitenkin perässä siihen asti kun Väinö kääntyi takaisin. Nyt on Sisunkin talviturkki heitetty pois. Saa nähdä lähteekö meiltä vähemmän karvaisilta. Vesi kun tuntuu jotenkin niin kylmältä. 
18.4 Perjantaina meidän lauma kasvoi pienellä Sisulla . Kotimatka Oulusta sujui nukkumalla emännän polvella . Nopeasti on Sisu kotiutunut ,tarpeilla osaa käydä ulkona aika hyvin. Jääkapilla päivystää Väiskin kans ihan ku vanha tekijä . Väiskin ilmeestä vois sen verran päätellä, että jääkö tuo tosiaankin tänne? Väiski  on pitänyt kurissa pienen räyhärin jos meno on muuttunut liian raisuksi . Sisun kuvia löytyy galleriasta .
21.3 Oprin ja Väiskin pennut n. 3 vk. vanhoina.
  Ollaanko vähä söpöjä ?

   
24-25.2 2010 Ensimmäinen lintu                 Eka päivän saalis
  Fasaanijahdissa Kärkölässä. Joko 2009 Fasaanit tuli myöhässä tai 2010 aikaisessa.

 

Paksu lumikerros antoi Fasaaneille tasoitusta.